Based on the outbreak of the new coronavirus-related pneumonia patients in Wuhan, China, our hospital is taking measures to prevent hospital-acquired infections.
[ 2020-02-17 ]

If you fall into the following categories, please do not enter the building and inform us in advance by telephone.Within 14 days after onset
1. Have had contact with a confirmed or suspected new type coronavirus patient within 2 meters without necessary infection precautions .
2. You have visited or lived in Hubei province or Zhejiang province.
3. Have had contact with someone who has visited or lived in Hubei province or Zhejiang province who displayed fever and respiratory symptoms.

[ Phone contact ]
Ebetsu Municipal Hospital : 011-382-5151